Sri SwAminAtharKaumaram dot com - The Website for Lord Muruga and His Devotees
ஸ்வாமிமலை
ஸ்ரீ ஸ்வாமிநாத ஸ்தோத்திரம்


SwAmimalai
Sri SwAminAtha SthOthram
Kaumara Chellam
 முகப்பு   PDF   தேடல் 
home PDF English transliteration search
      இப்பாடலின் ஒலிப்பதிவு   audio recording for this song      
Ms Revathi Sankaran பாடலைப் பதிவிறக்க 

 to download page 


ஸ்ரீ ஸ்வாமிநாத ஸ்தோத்திரம்    (ப்ரம்ம ஸ்ரீ அனந்தராம தீக்ஷிதர் இயற்றியது)

ஹே ஸ்வாமி நாதார்த்த பந்தோ ... பஸ்ம
லிப்தாங்க, காங்கேய, காருண்ய ஸிந்தோ

   ஹே ஸ்வாமி நாதார்த்த பந்தோ            ........ (1)

ருத்ராக்ஷ தாரின் நமஸ்தே ... ரெளத்ர
ரோகம், ஹர த்வம் புராரோர் குரோமே,
ராகேந்து வக்த்ரம் பவந்தம் ... மார
ரூபம் குமாரம் பஜே காமபூரம் ...

   ஹே ஸ்வாமி நாதார்த்த பந்தோ            ........ (2)

மாம் பாஹி ரோகாத கோராத் ... மங்க
ளாபாங்க பாதேன, பங்காத் ஸ்வராணாம்
காலாச்ச துஷ்பாக கூலாத் ... கால
காலஸ்ய ஸூனும் பஜே க்ராந்த ஸானும் ...

   ஹே ஸ்வாமி நாதார்த்த பந்தோ            ........ (3)

ப்ரம்ஹா தயோ யஸ்ய ஸிஷ்யா : ... ப்ரம்ஹ
புத்ரா : கிரெள யஸ்ய ஸோபான பூதா :
ஸைன்யம் ஸுராஸ் சாபி ஸர்வே ... ஸாம
வேதாதி கேயம் பஜே கார்த்திகேயம் ...

   ஹே ஸ்வாமி நாதார்த்த பந்தோ            ........ (4)

காஷாய ஸம்வீத காத்ரம் ... காம
ரோகாதி ஸம்ஹாரி பிக்ஷான்ன பாத்ரம்
காருண்ய ஸம்பூர்ண நேத்ரம் ... ஸக்தி
ஹஸ்தம் பவித்ரம் பஜே ஸம்பு புத்ரம் ...

   ஹே ஸ்வாமி நாதார்த்த பந்தோ            ........ (5)

ஸ்ரீ ஸ்வாமி ஸைலே வஸந்தம் ... ஸாது
ஸங்கஸ்ய ரோகான் ஸதா ஸம்ஹரந்தம்
ஓங்கார தத்வம் வதந்தம் ... ஸம்பு
கர்ணே ஹஸந்தம் பஜே ஹம் ஸிஸுந்தம் ...

   ஹே ஸ்வாமி நாதார்த்த பந்தோ            ........ (6).

Sri SwAminAtha SthOthram   (by Brahma Sri Anantharama Dikshitar)

hE swAmi nAdhArththa bandhO ... basma
lipthAngka, gAngkEya, kAruNya sindhO

   hE swAmi nAdhArththa bandhO            ........ (1)

rudhrAksha dhArin namasthE ... roudhra
rOham, hara thvam purArOr kurOmE,
rAgEndhu vakthram bavandham ... mAra
rUpam kumAram bajE kAmapUram ...

   hE swAmi nAdhArththa bandhO            ........ (2)

mAm pAhi rOgAdha kOrAth ... mangka
LApAngka pAdhEna, pangkAth swarANAm
kAlAchcha dhushpAga kUlAth ... kAla
kAlasya sUnum bajE krAndha sAnum ...

   hE swAmi nAdhArththa bandhO            ........ (3)

bramhA dhayO yasya sishyA ... bramha
puthrA : kiraow yasya sObhAna bUdhA :
sainyam sUrAs chAbi sarvE ... sAma
vEdhAdhi gEyam bajE kArththikEyam ...

   hE swAmi nAdhArththa bandhO            ........ (4)

kAshAya samveedha gAthram ... kAma
rOgAdhi samhAri bikshAnna pAthram
kAruNya sampUrNa nEthram ... sakthi
hastham pavithram bajE sambu puthram ...

   hE swAmi nAdhArththa bandhO            ........ (5)

sree swAmi sailE vasantham ... sAdhu
sangkasya rOhAn sadhA samhArantham
OngkAra thathvam vadhantham ... sambu
karNE hasantham bajE ham sisundham ...

   hE swAmi nAdhArththa bandhO            ........ (6).

 முகப்பு   தமிழில்   PDF   தேடல் 
home PDF search with mp3 audio
Get Free Tamil and other Indian Language Software from Azhagi dot com

If you do not see Tamil characters or for 'offline' viewing,
please install 'SaiIndira' fonts from Azhagi.com

 download Free Azhagi software and Tamil fonts (SaiIndira) 
 download free Tamil fonts only (SaiIndira) 

... www.kaumaram.com ...

The website for Lord Murugan and His Devotees

 முகப்பு   அட்டவணை   மேலே   தேடல்   பார்வையாளர் பட்டியலில் சேர்வதற்கு 
 பார்வையாளர் கருத்துக்கள்   உங்கள் கருத்து 
 home   contents   top   search   sign guestbook   view guestbook   join our mailing list 

Sri SwAminAtha SthOthram by Brahma Sri Anantharama Dikshitar


Kaumaram.com is a non-commercial website.
This website is a dedication of Love for Lord Murugan.
Please take note that Kaumaram.com DOES NOT solicit any funding, DIRECTLY or INDIRECTLY.

[fbk]   [xhtml] . [css]