AarumugaKaumaram dot com - The Website for Lord Muruga and His Devotees

முருகப் பெருமானின் திருப்பெயர்கள்

Compilation of
Lord Murugan's Names
(part 2)

Sri Kaumara Chellam      


 இப்பக்கத்தை TSCII தமிழில் காண   கௌமாரம் இணையத்தில் தேடல் 
 இப்பக்கத்தை PDF எழுத்துருவில் காண (பிரிண்டரில் அச்சிட) 
 view this page in TSCII Tamil   view the PDF format (for printing) 
 search Kaumaram Website 
 for Part 1 




அபிஷேகப்ரியன்
அமரேசன்
அன்பழகன்
அழகப்பன்
பாலமுருகன்


Abishekapriyan
Amaresan
Anbazhagan
Azhagappan
Balamurugan


பழனிவேல்
பூபாலன்
பிரபாகரன்
ரத்னதீபா (பெண்)
ரத்னதீபன்


Palanivel
Poobaalan
Prabhakaran
Rathna Theebaa (F)
Rathnatheeban


பாலசுப்ரமணியம்
சந்த்ரகாந்தன்
சந்த்ரமுகன்
தனபாலன்
தீனாரீசன்


Balasubramaniam
Chandrakaanthan
Chandramukhan
Dhanabaalan
Dheenaareesan


ராஜசுப்ரமணியம்
சகலேசுரன்
சக்திபாணீ
சக்திதரன்
சங்கர்குமார்


Rajasubramaniam
Sagaleysuran
Sakthibaanee
Sakthidharan
Sankarkumar


தீக்ஷிதன்
கிரிராஜன்
கிரிசாலன்
குஹாமுதன்
குணதரன்


Dheeshithan
Giriraajan
Girisaalan
Guha Amudhan
Gunatharan


சரவணபவன்
சரவணன்
சட்குணசீலன்
சேனாபதி
செந்தில் குமார்


Saravanabhavan
Saravanan
Satgunaseelan
Senaapathy
Sendhil Kumar


குருமூர்த்தி
ஜயபாலன்
ஜயகுமார்
கந்தஸ்வாமி
கார்த்திக்


Gurumurthy
Jayabalan
Jayakumar
Kandaswamy
Karthik


செந்தில் வேலன்
சண்முகலிங்கம்
சண்முகம்
சிவகுமார்
சௌந்தரிகன்


Sendhil Velan
Shanmugalingam
Shanmugam
Shivakumar
Sountharigan


கார்த்திகேயன்
கருணாகரன்
கருணாலயன்
சிகிவாகனன்
கிருபாகரன்


Karthikeyan
Karunaagaran
Karunaalayan
Sigivaaganan
Krupaagaran


சுப்ரமணியம்
சுதாகரன்
சுகாதிபன்
சுகிர்தன்
சுப்பையா


Subramaniam
Sudhagaran
Sugaathiban
Sukirthan
Suppayah


குலிசாயுதன்
குமரன்
குமரேசன்
கேகிவாகனன்
லோகநாதன்


Kulisaayuthan
Kumaran
Kumaresan
Kegivaaganan
Loganathan


சுசீகரன்
சுவாமிநாதன்
தண்டபாணி
தணிகைவேலன்
தண்ணீர் மலயன்


Suseegaran
Swaminathan
Thandapani
Thanikaivelan
Thanneer Malayan


மனோதீதன்
மயில்ப்ரீதன்
மயில்வீரா
மயூரகாந்தன்
மயூரவாகனன்


Manotheethan
Mayilpreethan
Mayilveera
Mayurakanthan
Mayuravaagan


தயாகரன்
உத்தமசீலன்
உதயகுமரன்
வைரவேல்
வேல்முருகன்


Thayaagaran
Uthamaseelan
Uthayakumaran
Vairavel
Velmurugan


முருகவேல்
நாதரூபன்
நிமலன்
ஞானாகரன்
படையப்பா


Murugavel
Naatharooban
Nimalan
Nyaanagaran
Padaiyappa


விசாகனன்
-
-
-
-


Visaaganan
-
-
-
-


Articles in Kaumaram dot com - The Website for Lord Murugan and His Devotees


   Kaumaram.com சமீபத்தில் DDOS தாக்குதலால் பாதிக்கப்பட்டது.
எனவே, படங்கள் மற்றும் ஆடியோ தற்காலிகமாக கிடைக்காது.
நான் இதை படிப்படியாக சரிசெய்ய முயற்சிக்கிறேன்.
உங்கள் பொறுமைக்கும் புரிந்துணர்வுக்கும் நன்றி. ... வலைத்தள நிர்வாகி.  



  Kaumaram.com was recently affected by DDOS attack.
As such, images and audio will be temporarily unavailable.
I am trying to correct this progressively.
Thank you for your patience and understanding. ... webmaster.  


... www.kaumaram.com ...
The website for Lord Murugan and His Devotees


 முகப்பு   அட்டவணை   மேலே   தேடல் 
 home   contents   top   search 


Kaumaram.com is a non-commercial website.
This website is a dedication of Love for Lord Murugan.

 Please take note that Kaumaram.com DOES NOT solicit any funding, DIRECTLY or INDIRECTLY. 

© Copyright Kaumaram dot com - 2001-2040

COMMERCIAL USE OF MATERIAL IN THIS WEBSITE IS NOT PERMITTED.

Please contact me (the webmaster), if you wish to place a link in your website.

email: kaumaram@gmail.com

Disclaimer:

Although necessary efforts have been taken by me (the webmaster),
to keep the items in www.kaumaram.com safe from viruses etc.,
I am NOT responsible for any damage caused by use of
and/or downloading of any item from this website or from linked external sites.
Please use updated ANTI-VIRUS program to rescan all downloaded items
from the internet for maximum safety and security.

[W3]